Per 31 december 2009 is er een fusie tussen Rijndam revalidatiecentrum en revalidatiecentrum De Waarden. Vanaf die datum gaat De Waarden verder als onderdeel van Rijndam. Rijndam revalidatiecentrum verzorgt de revalidatie van kinderen en volwassenen op meerdere locaties in Rotterdam, Schiedam en Capelle a/d IJssel. Het verzorgingsgebied van Rijndam is dan uitgebreid met locaties in de Drechtsteden / Gorinchem.

Poliklinische revalidatie vindt plaats in het Albert Schweitzer Ziekenhuis en mytylschool De Vlij in Dordrecht en het Beatrixziekenhuis (Rivas Zorggroep) in

Gorinchem. De revalidatieartsen verzorgen in beide ziekenhuizen de intercollegiale consulten. Op de poliklinieken in Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Gorinchem en Leerdam houden de revalidatieartsen spreekuur. Tevens zijn ze in verschillende verpleeghuizen aanwezig voor consulten.

Met deze fusie zijn patiënten in de regio Dordrecht en Gorinchem verzekerd van continuïteit van medisch specialistische revalidatie op hoog niveau.

 

Meer Informatie over Rijndam revalidatiecentrum vindt u op de website

Contact opnemen met de medisch secretariaten op de locaties Gorinchem en Dordrecht kan via :

Dordrecht :      078-652 3000

Gorinchem :     018-364 4329