Heliomare geeft professionele aandacht aan mensen met een beperking. De organisatie ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij wonen, arbeidsintegratie, onderwijs, dagbesteding, revalidatie en sport.

Ondersteuning bij handicap, ziekte of na een ongeluk
Het leven verandert ingrijpend bij een handicap, ziekte of ongeluk. Ook voor ouders, kinderen, partners en direct betrokkenen. Het leven van alledag is niet meer hetzelfde en de toekomst verandert. Heliomare ondersteunt volwassenen en kinderen met een beperking, zodat zij nu en in de toekomst zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. De cliënt of patiënt staat bij Heliomare centraal. Dit betekent dat Heliomare samen met u kijkt wat de mogelijkheden zijn.

De mogelijkheden bij Heliomare
Heliomare geeft professionele aandacht op de gebieden Arbeidsintegratie, Dagbesteding, Onderwijs, Revalidatie, Sport en Wonen. Zodat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook organiseert Heliomare beroepsopleidingen, en helpt zo mensen te re-integreren. Voor zinvolle dagbesteding heeft Heliomare diverse werkcentra opgezet. Uiteraard behoort onderwijs aan kinderen en jongeren ook tot de speerpunten. Ten slotte vormt sport en revalidatie van patiënten een belangrijk onderdeel van de organisatie. Heliomare is een organisatie met tal van mogelijkheden.

Werken aan de toekomst
Heliomare wil dat mensen die nu hulp nodig hebben, later de draad weer kunnen oppakken. Zodat zij weer aan een toekomst kunnen denken. Heliomare investeert continu in onderzoek en innovatie, om haar cliënten de beste ondersteuning te kunnen bieden.

naar de website van Heliomare